4 måder at blive økonomisk fri selv når du er enkelt

Med den gennemsnitlige amerikanske saving mindre end $400 om året, forekommer det temmelig indlysende, at vi har problemer med at spare penge. Tilføj til, at den statistik, at den gennemsnitlige amerikanske husstand bærer over $100.000 i gæld (som omfatter sikrede og usikrede gæld samt hjem realkreditlån) det forekommer temmelig indlysende, at vi er også på stramme budgetter. Så, hvordan du sparer penge og bygge rigdom, når du gør lige netop ender mødes og forsøger at grave din vej ud af gæld på et stramt budget? Her er fem tips til at få dig i gang. Dette er forkert-du bør altid have lejere forsikring. Den store risiko du har når du har mens leje er, at nogen vil skade sig selv og sagsøge dig, eller du utilsigtet forårsage skade på andre mennesker ting (du oversvømmelse din lejlighed og det siver ind i naboer). Det er meget billigt (~10/month) til at få en masse dækning, alle skal have det, selv om de ikke har nogen af deres egne ting til at dække.

Give en rundvisning af plads via Facebook live eller Instagram video, så folk kan få en fornemmelse for udlejning før at se det i person. Du kan endda gå seerne gennem dit nabolag til at vise dem det lokale bageri, din foretrukne restauranter, hund have eller hvor man kan få fat i en stor kop kaffe.

Ganske ofte, efter en måned er gået, vil du finde at trangen til at købe er gået så godt, og du vil have sparet dig selv nogle penge ved blot at vente. Hvis du er på hegnet omkring en Køb alligevel, kan venter et stykke tid give dig et bedre perspektiv på om det er virkelig pengene værd.

Låne tøj swap princippet og anvende det til noget, at du har i overskud; chancerne er dine venner ting liggende omkring deres hjem, som de ikke ville have noget imod handel til noget nyttigt. Vælg temaer, kosmetik, tilbehør, køkkenmaskiner (ligesom at is maker du aldrig bruger) eller sportsudstyr.

En almindelig misforståelse er at kontrollere din kredit gør ondt din kredit score. Du kan tjekke din kredit score så ofte som du ønsker, men det er normalt ikke nødvendigt. Advokat Margaret Reiter anbefaler kontrollere din kredit rapport hvert år, som bør være din minimum. Hver seks måneder eller deromkring skulle være godt.

Hvis du har tilmeldt dig til Amazon Prime, får du også Prime fotos, et digitalt billede skab med en ubegrænset mængde af lagerplads til din snaps. Du kan uploade billeder fra din telefon eller computer ved hjælp af Amazons officielle apps. Ud over fotoopbevaring, søge efter anden Prime fordelene, at du er berettiget til og sørg for, at du tager fuld fordel af dit medlemskab.