Penge at spare Tips

Hvis du er i til et energi-pakket sight-seeing besøg, kan Smartvisit kort () spare dig penge. Solgt i pålydende værdi spænder fra C$ 119 for to dage til $219 i fem dage, får du adgang til over 50 attraktioner i Vancouver og Victoria. Du skal besøge omkring fire attraktioner før besparelser kick i men for bliver længere end 2 dage, det kan være umagen værd. Tage sig af dine ejendele. På denne måde skal du erstatte varer mindre. Også, ikke erstatte varer, indtil det er absolut nødvendigt. For eksempel, bare fordi en motor i en elektrisk tandbørste bryder betyder det stopper fungerer som en tandbørste. Fortsætte med at bruge det, og Hvornår klar gå købe en ny eller check garantien.

Disse typer af opsparingskonti er normalt mere restriktive end regelmæssige opsparingskonti, men de betaler meget mere interesse. Sørg for at din bank eller kreditforening er betaler du en konkurrencedygtig sats (du kan ikke forhandle, men du kan flytte) og derefter gemme væk. Disse typer af konti er normalt sikker, praktisk og deres rentesatser bevæger sig normalt som bank renter Flyt op.

Vi købte en 2001 Nissan Maxima for $6600 to år siden, havde 133,000 mi. på det. Vi er på vej hele tiden. Det har nu 267,000 miles og vi har aldrig haft det for enhver større service. Min mand ændrer bremserne (lært, hvordan man på internettet) og olie regelmæssigt. Vi håber at have masser mere miles på den, også!

Det ville være grund nok til dawdle, men der er en anden halvdel til dobbelt-whammy. Hvis du tilbagebetalt din student gæld straks, er at pengene væk for evigt. I stedet, du kunne sætte disse dollars til at arbejde, tjene flere penge ved hjælp af investeringsaktiver.

Husk at samlevende par har ikke juridisk beskyttelse, men din accept af samliv (Se #3) kan skitsere en retfærdig fordeling af aktiver i tilfælde af en breakup. Være respektfuld om hinandens ting (om officielt på et regneark eller mere henkastet) og oprette en oversigt over hvilke varer har speciel betydning eller værdi til hver enkelt af jer, så du kan uddelegere tilbage til hinanden korrekt i tilfælde af en opløsning. Overveje, hvilke elementer kan du har delt ejerskab. Disse elementer er dem du ville sandsynligvis sælge og dele provenuet af i tilfælde af en breakup.

En hurtig endelige bonus tip: Husk at følge dine egne regler. Gøre din egen forskning og træffe de rigtige finansielle beslutninger for dig. Jeg er overrasket over mængden af forkerte oplysninger kan du finde så let. Og fordi ingen vil pleje mere om dine penge end dig, du skylder dig selv at oprette din egen finansielle fremtid.

Og på at slukke varme/køling udluftninger i ubrugt værelser – dette vil faktisk koste dig flere penge, medmindre du bor i et hus med ingen isolering. På isolerede boliger, når du slukker for varmen/cool til et værelse, vil at rummet snart komme tæt på den ydre lufttemperatur. Nu har du en un-isoleret væg adskiller denne inde og uden for vikarer i stedet for en isoleret. Isolering ikke varme eller køle – det langsommere bare passage af varme. Og når det kommer til hjem isolering, mere er altid bedre end mindre.