Køb den rigtige toaster

Uanset om du vil tilbyde en voksen version af grillet ost eller en egen signatur-toast, er den nemmeste, hurtigste måde at fremstille grillede sandwich eller toast på, at bruge en kommerciel toaster. Forskellige design og stilarter er nyttige til forskellige formål, så valg af den bedste toaster til dit køkken bør ikke tages let! Brugen af ​​toaster er lige så forskellige som selve maskinerne. Spekulerer du på, hvordan man bruger en toaster? De er meget enkle at betjene: Forvarm blot grillen til den ønskede temperatur, anbring maden på pladen, luk låget og indstil tiden til din opskrifts specifikationer.

 

Hvilket formål?

Du kan bruge toasteren til sandwich, grille små mængder kød, smelte quesadillas, lave toast eller endda grille grøntsager! Hver enhed er alsidig, så den vigtigste forskel, når man tænker over anvendelse, rejser dette spørgsmål: mellemstor eller tung? Når du bestemmer de bedste toastere til forskellige applikationer, er det vigtigt at forstå:

 

  • Hvor ofte toasteren bruges.
  • Hvilke typer fødevarer, du forbereder.
  • For eksempel, hvis du er en lille deli eller cafe og kun laver et par toasts om dagen, vil den mellemstore toaster gøre jobbet. Men hvis din specialitet er grillede sandwich og toasts, og du laver dusinvis om dagen, hjælper en kraftig toaster dig med at følge med ordrer.

 

Derudover kan det være en god ide at læse anbefalinger, som for f.eks. den højtplacerede Tristar Toastmaskine. En egenskab, der adskiller enhver enkelt toaster fra de andre, er pladematerialet. Der findes en række pladematerialer, og hver har sine egne fordele, ulemper og ideel anvendelse. Fra aluminium til støbejern til ikke-klæbende er hver pladetype forskellig og giver et andet resultat, når de bruges i et kommercielt køkken.

 

Rengøring

Det er vigtigt at sikre, at din toaster rengøres hver dag, for at den kan køre i højeste ydeevne. At tillade kulstofophobning på grillpladerne reducerer grillens effektivitet, og klatter af smeltet eller forbrændt mad er ikke kun et sikkerhedsmæssigt problem, men kan også forhindre jævn tilberedning. Her er et par nemme rengøringstips til at holde din grill i top driftsbetingelse:

 

  1. Bemærk, at plader, der ikke klæber fast, er tilbøjelige til at skade og bør rengøres i henhold til producentens anbefalinger.
  2. Frakobl altid enheden for sikkerheds skyld.
  3. Brug en grillbørste eller et specielt skrabeværktøj.
  4. Brug varmt sæbevand til at rengøre pladerne grundigt, mens de stadig er lidt varme fra madlavning.
  5. Rengør enhedens yderside ved at tørre den af ​​med en fugtig klud.