Hvad koster nye dæk?

Er du klar til at skifte dæk på din bils dæk? Du kan være nysgerrig efter omkostningerne ved nye dæk, uanset om du er en nybegynder eller en erfaren chauffør. Dette er nogle tips til at huske. Husk, at prisen på et nyt dæk ikke inkluderer installation, vejgaranti eller andre tjenester. Bortskaffelsesomkostningerne er ikke inkluderet.

Der findes mange forskellige størrelser og typer af dæk, så priserne kan variere meget. Et sæt low-end dæk kan købes for så lidt som $ 50, mens en premiummodel kan gå op til $ 350. Nogle dækpriser inkluderer installation og dækrotation. Når du vælger nye dæk, skal du overveje vægten af dit køretøj. Du kan muligvis spare penge, hvis din bil er en mindre sedan.

For korrekt installation er det en god ide, at dit køretøj føres til en bilforretning. Professionelle installatører bruger de korrekte værktøjer og materialer til at sikre en korrekt installation. En automekaniker kan være en god mulighed for dig, hvis du er nybegynder. Uanset dit erfaringsniveau vil professionel installation give dig ro i sindet og sikre en sikker køreoplevelse. Hvis du er i tvivl om, hvor meget nye dæk vil koste, kan en lokal dækbutik tilbyde gode tilbud.

Dækpriserne varierer fra butik til butik eller digitalafbetaling af dæk. Mange online dæksælgere tilbyder rabatter eller rabatter baseret på mærke og model af dit køretøj. Det er vigtigt at huske, at installationsomkostningerne kan variere fra $ 20 til $ 50 pr. Dæk. Prisen på high-end sportsvogne kan gå op til $ 50. Det er kun til dækket! Dette er for ikke at nævne bortskaffelsesomkostningerne.

Du kan vælge at have en garanti i lang tid. Nogle dæk leveres med garantier, der varer op til 80.000 miles. Du kan være sikker på, at dine dæk holder længere, hvis du køber en høj kilometertalsgaranti. Men køb ikke dæk, der vil blive slidte, før de udløber. Du sparer penge ved at købe dæk af høj kvalitet, der leveres med en lang garanti.

Du bør også tænke på omkostningerne ved installationen. For fire dæk skal du forvente at betale mellem $ 40 og $ 65. Selvom prisen kan virke høj, vil det spare dig for mange penge, hvis du køber dem fra en engrosklub. Costco og andre discountbutikker sælger dæk for så lavt som $ 10 pr. Dæk. Mange af disse butikker tilbyder gratis rotationstjenester samt en vejfaregaranti, der beskytter mod fremtidige lejligheder eller utilsigtet skade. En guide til køb af nye dæk kan hjælpe dig med at bestemme, hvilken type dæk du har brug for.

Før du foretager dit endelige køb, er her nogle ting, du skal huske. Sørg for, at du køber den rigtige størrelse. Producenten af din bil vil anbefale et dæk i en bestemt størrelse til dit køretøj. Disse oplysninger findes på plakaten i handskerummet i dit køretøj eller på bagagerumslåget. For at sikre den korrekte størrelse skal du sørge for at kontrollere sidevæggene på dine dæk. Hvert dæk har en sidevæg, der angiver den anbefalede størrelse.