Penge Inc

Det virkelig er muligt at få rig hurtig ved at lave smarte investeringer og compounding dit afkast. Hvis alt går efter planen, vil jeg gradvist rulle ud denne skabelon til et par af mine blogs i løbet af de næste tolv måneder. Jeg ønsker at være forsigtig, selv, ikke at påtage sig alt for meget på én gang. Jeg har en tendens til at måde overcommit, så ikke følge op på noget. Jeg vil gerne tage dette langsomt og støt.

Stash beder dig om din investering style (konservativ, moderat, aggressive) og et par andre spørgsmål. De så fortælle dig hvad spand af investeringer de anbefaler, og du kan enten tage deres anbefaling eller lad din automatiske betalinger sidde i din Stash konto.

Medmindre du forberede ordentligt fra starten vil du få ikke rig hurtig, og du er ikke tilbøjelige til at overleve. Selv når du forbereder kan du forventer ting at starte lidt langsomt og derefter opbygge. Det er til dig at har systemer på plads, holde din momentum i gang.

Arten af verdens økonomi gør i dag det umuligt at beregne inflationen over så kort en periode som de næste fem år. Som sådan, giver opsparing til alderdommen kun en falsk følelse af sikkerhed, fordi besparelser ikke holde trit med inflationen.

Penge kan ikke købe lykke, men det viser sig at ikke at have det tendens til at bunke på en masse ulykke for mennesker på samme tid at folk, der bruger det målrettet og dydigt tendens til at være temmelig glad. Og lad os se det i øjnene: mange af os tilbringer størstedelen af vores liv ved enten at tjene penge eller bruge penge sms lån.

I 2003 i alderen 38 og 36 begyndte vi fuldt ud støtte vores 403b og IRA-konti til beløb af $30k. Jeg husker at tænke hvor stor, vi gjorde med vores opsparing. Efter alt, vi spare 35% af vores løn ($30k / $85 k), awesome lige? Kinda, ville ser tilbage, jeg indse, at havde vi været flere mustachian (er små bogstaver okay guys?) vi har høj grad accelereret vores vej til selvforsørgelse. Mens vi var fuldt ud støtte vores 403b og IRAs hvert år og delvis finansiering vores 457 konti, vi bør have været at gemme tættere til 70-80%…every år. I 2009, vi forlade vores arbejdspladser, tog nye arbejdspladser, og begyndte at spare omkring 60% af vores løn (omkring $80k om året fra 2010 til 2012). Omkring 2010 jeg snuble på MMM og begyndte at indse betydningen af nøjsomhed. Mens vi var allerede temmelig nøjsom, den ‘ Stache viste os, at vi kunne være endnu mere sparsommelig.

3) vi vil se, hvordan det hele spiller, men så længe jeg sparer noget nu, min fremtid ser allerede meget bedre end den gjorde før. Jeg ved, jeg kunne læse 5 Tænk bøger om investering og begynde aktivt administrere min portefølje, men pointen nu er at gøre modsat af at – lægge penge, investere det ved hjælp af nogle system, se hvordan det virker og ikke i panik hvis nogle aktiver miste en masse værdi. I det lange løb det vil alle saldo ud, håber jeg.

Opmærksomhed: Nybygget (nyt Home) bygmestre, udviklere, mæglere, långivere, titel selskaber, advokatfirmaer, lukke agenter, etc: nybyggede boliger og andre typer er et monster segment af billion-dollar et år ejendomsbranchen. Gør din virksomhed fra denne direkte-Hit internetadresse og se, hvad en forskel det kan gøre for dig. Vælg mellem flere indkomst/indtægter modeller og værdi udsagn. Iværksættere og biz-bygherrer: gøre portal for alle nybyggeri, nationalt, regionalt, statewide eller lokalt. Nogen: URL-frem til din nuværende eller fremtidige site hvis du foretrækker. Sjældne fast ejendom DotCom til en lav pris. Besøg, Google-søgning nybyggede”og New Home/s.” Spørger: $75.000 Min bud: $35,000. Faktiske værdi: $150.000 +.

Opmærksomhed Monster, Yahoo og verden flytter virksomheder, iværksættere, investorer: her er en meget sjælden direkte ramt (hvad det siger, er præcis, hvad tjenesten er) generisk job “DotCom! Stort marked af 250.000 + amerikanerne (og millioner af andre lande!), der har eller vil flytte arbejdspladser (refererer til de bolig- og erhvervsejendomme job involveret i flytning af mennesker og virksomheder / virksomheder; normalt med flytter virksomheder, dvs allierede Van Linjer, forenet Van nordamerikanske Van linjer, Wheaton, Bekins Van linjer). Køb Engros her og rentabelt videresælge til Yahoo’s HotJobs, allieret Van linjer, forenet Van linjer, North American Van linjer, Wheaton, Bekins Van linjer, andre store (eller små/aggressive) job lokaliteter/flytter virksomheder, der skal køre denne annonce vil en flytte Job? Besøg!” (ja, jeg ved; Jeg er skøre for ikke at gøre dette selv!). ELLER; Get rich langsomt ved at bygge din egen flytter arbejdspladser niche websted/business.