Hvordan til at strejke det rige

Som et samfund Rose vi folk, der gør det rig på aktiemarkedet. For gennemgang af online mæglere i filippinske aktiemarked, kan du tjekke denne blogpost gennemgå COL finansielle, BPI handel, første Metro værdipapirer, BDO Nomura, og MakeTrade. Nogle vælger at investere i sig selv, vælger for at bruge deres penge på uddannelse eller at eje deres egen virksomhed.

Men skønheden i dette er, at du kan eje præcis de samme bestande som en berømte investorer som Warren Buffett. Og endnu mere problematisk nogle banker placeret kundernes penge på aktiemarkedet (uden deres viden). I virkeligheden, de fleste af de rige fyre jeg kender bruger lidt eller ingen tid at investere i aktier og obligationer.

Du kan ikke blive rig ved at investere i aktie- og obligationsmarkedet. Dine penge er også flydende, hvilket betyder, at du kan få adgang til det til enhver tid ved at sælge din bestand. Hvis du ønsker at tjene penge eller endda få rige under en børskrakket, købe disse aktier. Og det bør ikke være en komplet overraskelse at investeringer er den mest almindelige måde for milliardærer gøre deres penge.

Er det en god investering fra dette punkt på (og i en portefølje kontekst, berettiger det fortrænger andre potentielle investeringer)? Enig med dig, at masser af mennesker synes at tro, de kan gøre op for ikke spare penge ved at vælge en vindende investering. Den stærke bull market (når priserne stiger i aktiemarkedet) lokket endnu flere mennesker at investere.

Jeg indså, at jeg har spildt 7 år for ikke at investere og bare lade mine penge sove i banken. Du kan endda være klogt at sælge aktier som en stigning i værdi, til fordel for investering i en aktier som mandag forventes at stige endnu mere i værdi. Når de investerer i aktier, kan du vælge, hvordan du ønsker at få overskud.

Det starter nu og slutter kun Hvornår du forstå investeringen (delvis eller fuldt ud). Så nu er det tid til at komme ind i aktier. På tidspunktet var aktierne tilbage op til den oprindelige pris han havde lavet 6pc, og når han solgte aktierne to måneder senere han havde lavet 30pc. Hej-min mand og jeg søger for at investere nogle penge til lagre og vi er meget ny her, så jeg tænkte på hvad den mindste aktiekøb ville være.

For at besvare dit spørgsmål, ville jeg foretrække, at gøre en rettidig investere. Vi har overskredet af en kortsigtet perspektiv på de markeder, hvor handlende tror, de kan få rig hurtig”ved at købe den næste hot lager eller slå markedet”. Forholdsvis med gensidige fonde, er som pengene er samlet fra et stort antal investorer, omkostningen pr. person sænket.

Robert Kiyosaki — en forretningsmand, investor og grundlægger af virksomheden rige far, en privat uddannelse selskab — helhjertet enig i denne fremgangsmåde. Faktisk, er cryptocurrencies én investering klasse hvor en relativt lille køb kan bogstaveligt talt gøre dig til millionær på meget kort tid.

Tale om aktiemarkedet fra Polen torsdag, sagde præsident Donald Trump aktiemarkedet er på et all-time high, men han syntes at beklage, at alle andre bliver rige”mens han serverer ud af sin embedsperiode som formand. Dette afspejles ikke i aktiekursen hver dag, men over tid, værdien skinner igennem.