Hvordan at spare penge

Spare penge er svært, især når du bor i et dyrt by. Lær hvordan en New Yorker formået at spare penge mens de bor i the Big Apple. Fjern al gæld så hurtigt som muligt. Du kan spare hundredvis eller tusindvis af interesse. Gammeldags bestyrelsen godtgør, at det er muligt at leve et etisk livsstil på den strammeste budget, ved blot at lave ting hvor de bruges til at ske. Når du bestiller din telefon hvis du postere JL3 nemlig rep koden vil det banke ned alle af de oprindelige startomkostninger og give din ubegrænset telefonservice for $29/ måned.

For at undgå forsinket betalingsgebyrer og mulige rente stiger på dit kreditkort, Sørg for, at du sender din betaling en uge til ti dage før sætningen forfaldsdato. Forsinkede betalinger på ét kort kan øge gebyrer og renter på andre kort. Når du har læst en bog, kan du bytte den med en anden til en bog om Readitswapit.

Ikke har en Netflix konto dig selv? Opdele en roommate, familiemedlem eller ven allerede lave månedlige udgifter. Samme gælder for magasin abonnementer og fitness streaming sites. Vi alle har dem tilbringe kategorier, som vi bare ikke synes at tæmme. For at medvirke til at begrænse dit forbrug, antyder Steven af personlig finans blog selv Steven penge betaler kontant for disse kategorier.

En af de største syndere er bad & Body Works. De kører salget tilsyneladende hver dag og sender dig masser af e-mails for at sikre du er opmærksom på dem. Guy Birken påpeger nogle almindelige faldgruber savers tendens til at falde ind på en udgifter forbud, som går på en sidste hoorah”købe binge, før den starter, eller en festlige udgifter amok når det er overstået.

Her er de 7 sejre vil jeg foreslå du tackle ASAP- og vi har allerede dækket nogle af dem. Bagepulver er nyttig til meget mere end at opnå en bakke med perfekt muffins. Som en mild slibemidler er det fantastisk på iført væk pletter. Resultaterne er eksplosive, når det er parret op med sin trofaste håndlanger, hvid eddike.

Pump dine dæk i det pres, der er angivet i din instruktionsbog eller på en etiket, der er enten i handskerummet eller førerens side døren jamb. Dette nummer kan afvige fra den maksimale tryk noteret på dine dæk dæksiden. Vi har en McMenamins i nærheden som tilbyder denne awesome luksus. Middag er temmelig billigt, film optagelse er $3 og de har vores foretrukne øl. Win-win-win.

Der er ingen skam i at bruge kuponer. Jeg siger ikke, du nødt til at blive en ekstrem couponer som denne. Den gennemsnitlige familie bærer en masse finansielle stress. De fleste mennesker har studerende lån, kreditkort gæld, et realkreditlån, billån, og nogle gange endda andre former for gæld. Men ikke mange mennesker har et budget.

Ved hjælp af din opvaskemaskine er mere effektiv end trække på gummihandsker og vaske op i hånden. Sørg for hver belastning er fuld, og bruge koldt vand til enhver skylninger. Betydning, hvis du er ny til forhandlingerne, ikke forsøge at gå imod en tilbageholdende med udlejer — endnu. Hvis du bor med en partner, og din partner er helt klart en bedre saver end du er, overveje at give din partner kontrol af din opsparing. Dette vil gøre det sværere for dig at bruge dine penge.

Holde op med at leve lønseddel til lønseddel. Få FTP eBook bundle og start din rejse til økonomisk uafhængighed. Vi har også talt med vores børn om, hvad de kan forvente (og hvad man ikke skal forvente) denne jul, fordi det er bedre at sætte disse forventninger så tidligt som muligt.